HomeAlgemeen Recepten op Smulze.nl

Recepten op Smulze.nl

Posted in : Algemeen on by : admin

Recepten voor taarten, cake, koekjes, toetjes  en allerlei lekkers.

Welkom!

De site Smulze.nl is online. Dit is altijd een wens van mij geweest. Een eigen website met recepten voor koekjes, cake, taart, snoep en allerlei lekkers.

Er staan geen “normale” recepten op deze site, omdat ik eerlijk gezegd niet zo fantastisch kan koken, maar bakken kan ik wel!

Zelf recepten plaatsen

Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe recepten om uit te proberen. Daarom kun jij als bezoeker je eigen recepten op de site plaatsen, zodat iedereen deze kan uitproberen. Om een recept te kunnen plaatsen dien je je eerst te registreren. Je bedenkt een inlognaam voor jezelf, geeft je mailadres op en via de mail ontvang je een password. Nu kun je je favoriete recepten delen met de wereld.

Regenboogtaart

Een van mijn favoriete recepten is toch wel de regenboogtaart die ik heb gemaakt voor de verjaardag van mijn oudste zoon. Het is altijd even afwachten of hij eruitziet zoals je in gedachten had. Gelukkig was hij perfect!

Taart2

Om deze taart zo te maken heb ik gebruik gemaakt van een hulpmiddel. Hierover vertel ik meer in een andere blog.

Hen je suggesties voor deze site of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken in het menu onder contact.

Veel plezier met bakken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *